Posted on: 11. april 2022 Posted by: admin Comments: 0

Vil du gerne forkæle dine gæster lidt ekstra? Så bør du overveje cocktails catering til dit næste arrangement! Her er du nemlig sikker på, at alle cocktails bliver lavet med største ekspertise og derfor smager helt fantastisk.

Det kan også give en masse overskud til værten at have sørget for cocktails catering til festen. Som vært slipper nu nemlig for selv at skulle tænke over drikkevarer til gæsterne og kan lade ansvaret ligge på en professionel.

Der er uden tvivl mange gode grunde til at få cocktails leveret af dygtige bartendere. Lad os se en smule nærmere på, hvilke grunde det er.

 

Bestem menuen med cocktails catering

Når du vælger at få cocktails catering til din fest, kan du i langt de fleste tilfælde selv bestemme, hvordan cocktail kortet skal se ud. Typisk får du 4 til 8 cocktails, hvor du så vælger, hvilke det skal være.

Det kan for eksempel være en Pina Colada, Gin Hass, Whiskey Sour og en Gin and Tonic. Det er nogle af de mest populære valg, som de fleste gæster også sætter pris på.

Men du kan selvfølgelig også være lidt mere unik i dine cocktails og måske gå med nogle, som dine gæster ikke har smagt før. 

 

Professionelle bartendere mixer

Du kan være helt sikker på, at det er professionelle bartendere, der mixer dine cocktails. Det giver noget ro i maven at vide, at det er nogle dygtige personer, der laver cocktails ad libitum til dine gæster.

Bartenderne har helt styr på, hvilke ingredienser der skal til for at lave en specifik cocktail. De ved også lige præcis hvilket udstyr, de skal gribe ud efter. Det er kan se helt legende let ud, når man ser en bartender i aktion – men lad dig endelig ikke narre. Det er faktisk mere besværligt, end man måske lige gerne med.