Posted on: 25. november 2021 Posted by: admin Comments: 0

Kender du til Carvision? Carvision er grundlagt i 1990. Gennem tiden har Carvision været både bilbranchen og bilimportørers foretrukne leverandør når det kommer til kvalitetsprodukter. De er eksperter inden for køreglæde og de er blandt andet kendt for at forhandle produkter af høj kvalitet, som har helt op til fem års garanti. De har en kompetent kundeservice, og yder altid professionel rådgivning i forhold til både tilpasning og installation.

 

Jeg selv har været flittig kunde hos Carvision. Det har jeg, da jeg har stor interesse indenfor biler. Jeg har eget mekaniker værksted, hvor jeg istandsætter brugte biler. Jeg laver også reparationer, men det er klart opgradering af brugte biler, som siger mig mest, og som jeg de seneste år har specialiseret mig inden for. Jeg fandt ud af, at der er rigtig mange mennesker, som ikke ønsker at bruge for mange penge på en bil, men heller ikke ønsker at gå for meget på kompromis med ekstraudstyr, da det ofte forbedrer køreoplevelsen markant. Derfor sætter jeg i en ære i at rådgive folk til køb af en brugt bil, hvor jeg for rimelige penge kan tilføje nogle elementer af ekstraudstyr, som vil gøre deres køreoplevelse helt perfekt. 

 

Carvision har for nyligt fået ny webshop, den finder du her: https://www.carvision.dk/, og her er det faktisk blevet endnu lettere end før at finde netop de reservedele, som passer til specifikke biler. Det er ikke altid, at jeg kan huske, om en reservedel findes til en bestemt bil, derfor er det dejligt, at jeg lynhurtigt kan slå op og find, det udvalg der er, og ud fra det kan jeg hurtigt finde det, som jeg skal bruge, samt informere ejeren af bilen om mulighederne og en samlet pris på både reservedele og montering. Hvis man selv kan arbejde på en bil, er Carvision også et super oplagt sted at handle. Trygheden i at du kan indtaste en nummerplade og få vist kompatible reservedele, synes jeg er rigtig vigtig, på den måde sikre du ikke at få købt reservedele, som ikke passer til din bil. Jeg kan varmt anbefale at tage et kig på deres store udvalg.