Posted on: 6. september 2022 Posted by: admin Comments: 0

Bomberjakker med eget virksomhedslogo er en fantastisk måde at fremvise din virksomheds branding på. Læs med her og bliv klogere på mulighederne. 

Mange muligheder for print på en bomberjakke

Bomberjakker er en af de mest populære jakker for tiden, og det er ikke uden grund. Bomberjakker kan bruges til stort set alt – den er lige så god til at have på til hverdag, som den er god til at have på til fest, og den kan bruges af alle aldersgrupper. Vil du have snygga bomberjackor lavet specielt til din virksomhed, er der flere muligheder for design. Du kan sætte logoet i et lille format foran på brystet, som det ofte ses på jakker. Men det kan også sættes i stort format på ryggen – eller begge steder. Man kan også få trykt et slogan eller en tekst ét af stederne og logoet det andet sted. Der kan endda printes noget på ærmerne. Mulighederne er mange.

Bomberjakke – et værdsat minde fra en virksomhed

En bomberjakke er altså et stykke tøj, der vil blive værdsat af dine kunder, eftersom det er brugbart for dem. På den måde vil de se dit logo ofte, og det vil mange andre også. Bomberjakker er en type jakke, der er designet til at være behagelig og varm, samtidig med at den er stilfuld nok til at kunne bruges i mere formelle sammenhænge. Bomberjakker giver dig altså mulighed for at repræsentere din virksomhed på en unik og professionel måde, og det kan være med til at skabe et godt indtryk hos dine kunder og samarbejdspartnere.

Bomberjakker – to modeller til både herrer og kvinder

Valget af farven på jakken har stor betydning, da den skal passe til din virksomhed og eventuelle farver. Hos Axon kan bomberjakken fåes i to typer, der hver især kommer til både herrer og kvinder. Den ene slags har en mat og tykkere overflade og virker luksuriøs, men kommer kun i en vissengrøn eller navy farve. Den anden type har en blank og tyndere overflade og kommer i flere forskellige skarpe farver, herunder neongrøn, blå og rød, men også hvid eller sort. Hos denne type er foret endda i en anden skarp farve. Disse farver vil hjælpe til at skabe blikfang, så folk lægger mærke til, hvad der står på den. 

En bomberjakke med virksomhedens logo er den ultimative reklameartikel. Den vil blive set og bemærket, når den bæres – og det er netop hensigten. Med en bomberjakke som reklameartikel kan du vise, at I tager jer tid til at tænke på jeres kunder og deres behov.