Posted on: 10. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

I kender det selv. Hverdagen har efterhånden taget over, og tit og ofte er det de samme retter mad der går igen og igen. Det bliver simpelthen så kedeligt og gråt. Det er enormt lang tid siden dig og din partner har været ude og spise god mad, og måske skal det gøres til en månedlig ting. For ved at gøre det, så får man en pause fra hjemmet og de normale madvaner, og finder inspiration på en restaurant hos nogle virkelig dygtige mennesker i ude i køkkenet.

Streetfood

Danmark er spækket med street food. Især København. Der findes mad fra stort set alle verdenshjørner og her er der masser inspiration at hente. Går man en tur, kan man prøve virkelig mange forskellige slags køkkener. Alt sammen ofte ekstremt lækkert. For dem der står i boderne, er passionerede madelskere. Det ville i hvert fald være dumt at feje street food under tæppet.

Asien

Det danske køkken er begrænset, og for at eksekvere endnu bedre i køkkenet er det altid en god idé at prøve smagskombinationer som man ikke er vant til. På den måde kan man få nogle gode idéer til at prøve andre ting i sit eget køkken. I hvert fald prøve sig frem, for på den måde bliver man selv en endnu bedre kok. Det asiatiske køkken er balanceret på en helt særlig måde. Sur, sødt, umami og salt. Alle der har prøvet autentisk asiatisk går med en god fornemmelse i maven.

Michelin  

Drømmen for mange hjemmekokke, at spise på en Michelin restaurant i absolut topklasse. Her kæles der for maden ned til aller sidste detalje. Service er det bedste man kan finde, for tjenerne er ikke kun tjenere. De er også en del af oplevelsen. Har man lyst til at få ekstra meget motivation i køkkenet, så kig forbi en af Danmarks mange spisesteder med stjerne fra Michelin guiden.