Posted on: 18. juni 2022 Posted by: admin Comments: 0

Et miljø hvor der virkelig er fart på. En travl restaurant, hvor der er brug for knivskarpe ledere. Men hvordan er det lige man bliver det, eller hvad kan man gøre selv. Det er ikke kun dig selv der vil sætte pris på det, men også partnere, kollegaer og den generelle glæde på arbejdspladsen. Læs med i denne artikel hvor vi kommer med en række gode råd til at blive en bedre leder.

Kend dine kollegaer

Har du styr på dine medarbejdere og kollegaernes styrker og svagheder, måske, måske ikke. Men det er et værktøj der kan gøre din dag nemmere. Du ved lige præcis hvor du skal guide ekstra, og hvor du kan slappe af og give plads til kreativitet. Alt for tit glemmer man hinandens personer, og på den måde skaber en dårlig kemi. Vær opmærksom på de forskellige kapaciteter der findes i restauranten og sæt dit hold efter det.

Giv dig selv plads til uddannelse

Investering i sig selv er ofte noget man glemmer. For fokus er ikke på dig som person og leder, men mere hvad du kan gøre for andre så du leder bedre. NLP uddannelse eller andre former for emotionelle, og styrkende kurser kan klæde dig på til selv de sværeste og mest komplicerede opgaver. Sætter du dig selv først, og får styr på dine ting, så har du et perfekt fundament til at yde det bedste for andre, som vil yde det bedste for dig.

Vær en coach, ikke den sure leder

Hvis hvordan tingene skal gøres. Sæt dig selv som et godt eksempel. Lær fra dig. Det er derfor du er hvor du er, leder og personen der skal styre restauranten. Om du er headchef, eller manager på dagen. Der er mange bolde i luften, men det skal ikke dræbe det du er her for. Nemlig at lede folk til at blive bedre.