Posted on: 5. august 2022 Posted by: admin Comments: 0

Solen skinner, og fuglene synger. Foråret er sprunget ud! Det er tid til at få din virksomhed i gang igen og begynde at tænke på måder at øge produktiviteten på. En god måde at gøre dette på er ved at indarbejde økologiske frugtkasser på din arbejdsplads. Ikke alene vil dine medarbejdere sætte pris på de lækre, næringsrige snacks, men du vil også gøre din del for miljøet! I dette blogindlæg vil vi diskutere fordelene ved økologiske frugtkasser, og hvordan du kan få dem sat op på dit kontor. Frugt til virksomheder i FrugtKasser og FrugtKurve til virksomheder kan du læse meget mere om i denne artikel. Det er en mulighed, som flere og flere vælger.

Fremmer sundere spisevaner

Økologiske frugtkasser er en fantastisk måde at fremme sunde spisevaner på arbejdspladsen. Med så mange lækre og næringsrige muligheder vil dine medarbejdere helt sikkert finde noget, de elsker! Desuden er økologisk frugt bedre for miljøet end konventionelle produkter. Ved at vælge økologisk frugt er du med til at reducere din virksomheds CO2-fodaftryk.

Find en leverandør

Hvis du er interesseret i at oprette et program med økologiske frugtkasser på dit kontor, er der et par ting, du skal gøre. For det første skal du finde en leverandør, der kan levere frisk, sæsonbestemt frugt til dig. Dernæst skal du beslutte, hvor ofte du vil have kasser leveret. Og endelig skal du oprette et system til at fordele kasserne blandt dine medarbejdere.

Hvorfor er det godt at spise frugt?

Frugt er en fremragende kilde til vitaminer, mineraler og fibre. Det har også et lavt indhold af kalorier og fedt. Hvis du spiser frugt, kan det være med til at forbedre dit generelle helbred og velvære. Og når du føler dig sund og rask, er du mere tilbøjelig til at være produktiv.

Hvorfor skal man vælge økologisk frugt?

Økologisk frugt er dyrket uden brug af syntetiske pesticider og gødning. Det betyder, at det er bedre for miljøet. Desuden er økologisk frugt ofte mere velsmagende end konventionelle produkter. Og fordi den er dyrket uden kemikalier, kan du være sikker på, at den er sikker at spise. Økologiske Frugtkasser erhverv med Årstidernes øko frugt er noget i helt klart bør overveje til jeres arbejdsplads.

Hvorfor er økologi godt for en grønnere fremtid?

Økologisk landbrug er bedre for miljøet end konventionelt landbrug. Det bidrager til at bevare vand- og jordkvalitet og reducerer forurening. Økologiske landbrug støtter også biodiversiteten ved at give levesteder for vilde dyr og planter. Ved at vælge økologisk frugt er du med til at gøre en forskel for vores planet

Hvordan kan jeg komme i gang?

Hvis du er interesseret i at oprette et program med økologiske frugtkasser på din arbejdsplads, er der et par ting, du skal gøre. For det første skal du finde en leverandør, der kan forsyne dig med frisk, sæsonbestemt frugt. For det andet skal du beslutte, hvor ofte du vil have kasser leveret. Og endelig skal du oprette et system til at distribuere kasserne blandt dine medarbejdere. Med lidt planlægning og en lille indsats kan du nemt inkorporere økologiske frugtkasser på din arbejdsplads.