Posted on: 5. marts 2023 Posted by: admin Comments: 0

Trænger din stue til en kærlig hånd? Eller skal du indrette en spritny stue? Så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig 3 tips til indretning af stuen.

Vælg den rigtige sofa

Vil du indrette en stue, er møbler det absolut vigtigste – og for nogle det sværeste! Det er nemlig møblerne, der gør den store forskel for et rum. Et af de vigtigste møbler er sofaen. Det er nemlig sofaen, der skal være omdrejningspunktet.

Derfor er det enormt vigtigt, at du vælger den rigtige sofa, når du indretter stuen. Sofaen skal hverken være for stor eller lille. Er den for stor, vil den overtage hele rummet. Er den for lille, vil den ikke optage nok af rummet. Start med at vælge den rigtige sofa, når du skal indrette din stue!

Brug væggene

Når du har brugt gulvpladsen i stuen, er det tid til, at du skal bruge væggene. Mange glemmer, at gulvet ikke er det eneste, man kan bruge, når man indretter.

Ved at bruge væggene skaber du en massedimension i rummet. Du kan hænge flere forskellige ting på dine vægge. Du kan eksempelvis hænge billeder, malerier og andre former for vægkunst. Dette kan gøre stuen mere hyggelig og personlig!

Skab hygge med tekstiler

Sidst, men bestemt ikke mindst, skal du skabe hygge i stuen. Det er nemlig i stuen, familie og venner samles for at hygge sig og skabe minder.

Vil du indrette din stue hyggeligt, kan du bruge tekstiler. Tekstilernes blødhed vil skabe en hyggelig og rar stemning. Du kan indrette din stue med mange forskellige former for tekstiler! Du kan blandt andet placere en fin puf, et lækkert gulvtæppe eller bløde puder i sofaen. Der er mange muligheder!