Menu Book a table Menu Book a table

Menu

  • Fem Østers i Egen Skal med Citron175
  • Tatar af Jomfruhummer med Yuzu og Hibiscus145
  • Lameller af Avocado med Letsaltet Caviar og Mandler195
  • Sort Hummer med Røde Radiser og Piment D'Espelette 295
  • Ungandebryst Lufttørret med Kirsebær135
  • Spinat Let Stuvet med Valnødder og Anis125
  • Grønne Asparges med Havesyre og Matcha The145
  • Hvide Asparges med Chokolade Mousseline 155
  • Artiskok med Kapers og Jalapeno95
  • Ricotta Gnocchi med Enokisvampe og Sort Peber145
  • Kammuslinger med Grønne Ærter og Ramsløg195
  • Saltet og Grillet Laks med Harissa 175
  • Pighvar med Fennikel Ravioli på Gruyere 295
  • Havtaske med Courgette og Sesam 295
  • Kylling Med Morkler og Brunet Smør275
  • Pattegris Med Kartoffelmos og Saltet Smør 255
  • Oksemørbrad med Tomater og Sennep295

  • Oste fra Nær og Fjern med Øllebrød135
  • Rabarber Olivenolie Tærte95
  • Hindbærsorbet med Hindbær135
  • Karamelliseret Brød med Vaniljecreme145
  • Chokolademousse med Hasselnødder125